Waarom jouw klant jou niet wil spreken – en de oplossing!

“And you get a contract and you get a contract”

Oprah Winfrey is er niets bij. Bedrijven die verwacht worden contracten te onderhouden met tientallen locaties, waar ze een paar keer per jaar boeken. En dat allemaal omdat concurrerende locaties niet willen samenwerken. Kan het niet anders?

Stel dat je opnieuw begint: wat is voor een klant de ideale oplossing? Precies, 1 contract met alle locaties die ze willen.

En voor een locatie? Prijzen en voorwaarden over de schutting gooien en hopen dat het goed bij de klant terecht komt, waarna die zo veel mogelijk bijeenkomsten boekt. Toch?

Waarom concurreren locaties elkaar dan toch nog de tent uit voor aandacht van diezelfde klant? Het is voor niemand efficiënt, maar toch proberen we allemaal op afspraak te komen, een contract op te stellen, enzovoorts.

Inmiddels beheren wij met @onemeeting.com voor 20 locaties exclusief hun grote, nationale contractklanten, en daar heb ik geen 20 accountmanagers voor nodig 😉. We hebben de afgelopen tien jaar bewezen dat dit efficiënter is, meer omzet oplevert en resulteert in een hogere ROI dan zelfstandig beheer.

Oh, en een deel van de contractboekingen wordt 100% realtime online gemaakt!

31 januari 2024 |

Onemeeting.com