Waarom alles-in-één in de meeting branche beter werkt

“We geloven er heilig in dat we alles zelf beter kunnen”

Als je ooit een Property Management Systeem hebt ingericht, herken je deze struggle: het aan elkaar knopen van processen. En 99% van ons gelooft dat we het zelf beter kunnen.

Ik begrijp als geen ander dat samenwerken niet altijd makkelijk is of als de snelste route voelt. Sterker nog, vaak is het dat ook niet. Maar wil je iets duurzaams neerzetten, dat groeibestendig is en met jou en je team kan doorontwikkelen? Dan is samenwerken essentieel.

De een heeft meer kennis van prijsbeleid schrijven, terwijl de ander meer affiniteit met offertetools heeft of juist precies begrijpt welke marketing je voor welke doelgroep wilt inzetten.

En misschien denk je nu dat wij dan die éne partij zijn die alles kan: nee, dat ook niet. Ook wij vertrouwen op de experts die we om ons heen verzameld hebben voor de specialistische klussen. Waar we wel goed in zijn geworden, is het samenbrengen van al die expertises tot de beste kant-en-klare meeting centre oplossing.

Door het efficiëntste PMS te combineren met schaalbare inzet van marketing, sales, reserveringen en facturatie, een realtime online boekingsportaal én heel veel locatie expertise, maken we complete locaties in enkele weken verkoopbaar.

En dat? Dat heeft een ander niet.

28 februari 2024 |

Onemeeting.com