Voor vastgoed eigenaren

IT’S TIME FOR CHANGE

Je wilt zekerheid over het rendement van jouw m2 voor minimaal vijf tot tien jaar vooruit, zodat de waarde van jouw vastgoed stijgt. Je wilt een goede service bieden aan de gebruikers van jouw pand. Je wilt het liefst tijd spenderen aan nieuwe projecten. Je wilt maximaal rendement en minimale zorgen.

Om dat te kunnen doen heb je de juiste meeting expertise en het juiste systeem nodig. In de praktijk komt hier veel bij kijken. Het managen van meeting ruimtes is niet jouw expertise, noch dat van jouw facilitaire partner of cateraar.

Meet Robin is jouw superhero-helper, jouw sidekick.

we kennen je Frustratie

Het frustreert je dat meeting ruimtes verhuren zo onzeker is en dat niemand er het fijne van weet. Je bent er (net als wij) van overtuigd dat meeting ruimtes geen kostenpost hoeven te zijn, maar juist ook rendement op kunnen leveren.

We begrijpen dat jij geen tijd hebt om dat uit te zoeken, maar je juist wilt richten op het aantrekken van de juiste huurders en de investering in het volgende project.

Wij geloven dat de juiste meeting expertise voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en op een laagdrempelige manier ingezet moet kunnen worden. Daarom delen we graag kennis & advies met je.

revolutie met Robin

Nooit meer offertes voor niets maken? Altijd realtime prijzen en live beschikbaarheid delen? Get ready for change: Meet Robin. Sluit je aan bij de revolutie van de vastgoed branche: meer rendement, vollere zalen en hogere conversie.

Stap 1

MAAK KENNIS MET DE REALTIME REVOLUTIE

Ervaar de revolutie: het ongeëvenaard gemak van Robin. Stel je vragen aan onze changemakers en sluit je aan bij de grootste revolutie sinds het internet.

Stap 2

ontvang jouw maatplan

Jouw uitdagingen vormen de basis van het plan op maat. Het plan legt uit hoe je in zes maanden succes behaalt met hulp van onze changemakers.

Stap 3

WORD CHANGEMAKER VAN DE EEUW

Laat jouw business groeien, ervaar het gemak van realtime boeken en sluit je aan bij dé revolutie van deze eeuw. Connect with the meeting business!

Kevin van Grondelle

Jouw vastgoed
verdient Meet Robin

Plan vandaag nog jouw demo en download onze tips over vastgoed transformatie.

  • Voorkom waardedaling van jouw vastgoed, ongemak voor huurders en afhankelijkheid van servicekosten.
  • Verdien méér aan shared spaces, biedt de beste ervaring voor jouw huurders en partners, en zorg voor lange termijn omzet in de boeken.

Jouw vastgoed verdient toch het allerbeste?!