Voor meeting centers

It’s time for change

We weten we dat je jouw meeting center op een succesvolle en efficiënte manier wilt exploiteren. Je wilt een hogere bezetting tegen betere prijzen. Je wilt tijd besteden aan jouw gasten, niet je administratie. Je wilt investeren in beleving, niet in nog meer platforms. Je wilt maximaal rendement op jouw zalen.

Om dat te kunnen doen heb je de juiste meeting expertise en het juiste systeem nodig. In de praktijk komt hier veel bij kijken. Het (door)ontwikkelen van de juiste expertise, het vinden van het juiste systeem en implementeren van efficiënte processen kost veel tijd.

Meet Robin is jouw superhero-helper, jouw sidekick.

We kennen je frustratie

Het frustreert je dat investeringen zich niet direct uitbetalen in euro’s onderaan de streep. Je bent juist hartstikke goed in de beste bijeenkomsten voor jouw gasten verzorgen. Waarom kan dat niet zonder rompslomp?!

We begrijpen dat jij niet alle tijd hebt om dat uit te zoeken, en juist wilt focussen op het verblijden van jouw gasten.

Wij geloven dat de juiste meeting expertise voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en op een laagdrempelige manier ingezet moet kunnen worden.

Revolutie met Robin

Nooit meer offertes voor niets maken? Altijd realtime prijzen en live beschikbaarheid delen? Get ready for change: Meet Robin. Sluit je aan bij de revolutie van de meeting branche: meer rendement, vollere zalen en hogere conversie.

Stap 1

Maak kennis met de realtime revolutie

Ervaar de revolutie: het ongeëvenaard gemak van Robin. Stel je vragen aan onze changemakers en sluit je aan bij de grootste revolutie sinds het internet.

Stap 2

ontvang jouw maatplan

Jouw uitdagingen vormen de basis van het plan op maat. Het plan legt uit hoe je in zes maanden succes behaalt met hulp van onze changemakers.

Stap 3

Word changemaker van de eeuw

Laat jouw business groeien, ervaar het gemak van realtime boeken en sluit je aan bij dé revolutie van deze eeuw. Connect with the meeting business!

Kevin van Grondelle

Jouw meeting center
verdient meet Robin

Plan vandaag nog jouw demo én download onze zeven tips voor een rendabel meeting center.

  • Voorkom laag rendement, veel handmatig werk en ontevreden gasten.
  • Haal méér euro’s uit iedere vierkante meter, verhoog je conversie en focus op het bieden van de beste ervaring voor jouw gasten.

Jouw meeting center verdient toch het allerbeste?!