Voor facility managers

it’s time for change

We weten we dat je meerwaarde wilt bieden voor jouw klanten. Je wilt innovatief voor de dag komen. Je wilt aan iedere eis van jouw opdrachtgevers kunnen voldoen. Je wilt het maximale rendement halen uit iedere deal, zonder al het risico te dragen.

Om dat te doen, heb je een partner nodig. Een partner met de juiste meeting & event expertise en het beste systeem. Omdat jouw voorstellen afhankelijk zijn van meeting ruimtes en de exploitatie daarvan, moet je betrouwbare data hebben om te kunnen benchmarken. De business case moet gewoon écht kloppen.

Meet Robin is jouw superhero-helper, jouw sidekick.

we kennen je frustratie

Het frustreert je dat de meeting & event branche zo moeilijk te doorgronden is. Er zijn zo veel zaken om rekening mee te houden, dat niemand er het fijne van weet. Je bent ervan overtuigd dat meeting ruimtes meer kunnen opleveren, maar je weet niet hoe.

We begrijpen dat jij al honderden aspecten van het project moet uitwerken en je juist daarop wilt richten. Alle andere plannen en aanvullingen moet daarop aansluiten.

Wij geloven dat de juiste meeting expertise voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn en op een laagdrempelige manier ingezet moet kunnen worden voor alle nieuwe en bestaande concepten, van nieuwbouw tot renovatie.

revolutie met robin

We hebben 42 jaar ervaring gebruikt om de eerste meeting management formule te ontwikkelen: Meet Robin. We helpen facilitair dienstverleners voor vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars een multi-service totaalconcept te ontwikkelen waarin meeting ruimtes ondersteunend zijn aan het gehele project.

Stap 1

MAAK KENNIS MET DE REALTIME REVOLUTIE

Ervaar de revolutie: het ongeëvenaard gemak van Robin. Stel je vragen aan onze changemakers en sluit je aan bij de grootste revolutie sinds het internet.

Stap 2

ontvang jouw maatplan

Jouw uitdagingen vormen de basis van het plan op maat. Het plan legt uit hoe je in zes maanden succes behaalt met hulp van onze changemakers.

Stap 3

WORD CHANGEMAKER VAN DE EEUW

Laat jouw business groeien, ervaar het gemak van realtime boeken en sluit je aan bij dé revolutie van deze eeuw. Connect with the meeting business!

Kevin van Grondelle

Jouw Opdrachtgever
verdient meet Robin

Plan vandaag nog jouw demo en download onze tips voor een rendabel meeting center.

  • Voorkom het mislopen van de volgende deal, het onderschatten van de meeting center complexiteit en het gebrek aan data om goed te kunnen benchmarken.
  • Verdien méér aan bestaande projecten, garandeer jouw kwalificatie voor nieuwe opdrachten en zorg voor een next-level dienstverlening aan jouw opdrachtgevers.

Jouw projecten verdienen toch het allerbeste?!