Voor consultants

you drive the change

We weten we dat je de gekste vragen van jouw klanten krijgt. Je wilt de beste antwoorden kunnen geven. Je wilt meerwaarde bieden. Je wilt innovatief voor de dag komen. Je wilt het maximale rendement halen uit iedere opdracht, zonder te veel hooi op je vork te nemen.

Om dat te doen, heb je een partner nodig. Een partner met de juiste MICE expertise en het beste property management systeem. Omdat jouw adviezen essentieel zijn voor projecten, moet je betrouwbare data hebben en scherpe benchmarks kunnen doen. Jij bent de partner waar men blind op vertrouwd. Dat verwacht je ook van jouw partners.

Meet Robin is jouw superhero-helper, jouw sidekick.

we kennen je frustratie

Het frustreert je dat de meeting & event branche zo gefragmenteerd is. Het is lastig om consequent betrouwbare data te verkrijgen. Er zijn tientallen MICE variabelen om mee te wegen in jouw adviezen, maar dat is niet jouw core business.

We begrijpen dat jij al honderden aspecten van het project moet uitwerken en je juist daarop wilt richten. Het zou fijn zijn als iemand jou de handvatten kan geven om de laatste variabelen in te vullen, zodat jij jouw opdrachtgever kunt verrassen.

Wij geloven dat die expertise voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, zodat die ingezet kan worden voor nieuwe projecten, van nieuwbouwprojecten tot gentrificatie en mixed-use vastgoed.

revolutie met robin

We helpen consultants om totaalconcepten te ontwikkelen waar meeting ruimtes ondersteunend zijn aan het gehele project. Get ready for change: Meet Robin. Sluit je aan bij de revolutie van de vastgoed & meeting branches: meer rendement, vollere zalen en hogere conversie.

Stap 1

MAAK KENNIS MET DE REALTIME REVOLUTIE

Ervaar de revolutie: het ongeëvenaard gemak van Robin. Stel je vragen aan onze changemakers en sluit je aan bij de grootste revolutie sinds het internet.

Stap 2

ontvang jouw maatplan

Jouw uitdagingen vormen de basis van het plan op maat. Het plan legt uit hoe je in zes maanden succes behaalt met hulp van onze changemakers.

Stap 3

WORD CHANGEMAKER VAN DE EEUW

Laat jouw business groeien, ervaar het gemak van realtime boeken en sluit je aan bij dé revolutie van deze eeuw. Connect with the meeting business!

Kevin van Grondelle

Jouw opdrachtgever
verdient meet Robin

Plan vandaag nog jouw demo en download onze tips voor een rendabel meeting center.

  • Voorkom het mislopen van de volgende opdracht, het adviseren op basis van te weinig benchmarks en het teleurstellen van jouw opdrachtgevers.
  • Verras jouw opdrachtgevers met innovatieve oplossingen, diepgaande marktanalyses en benchmarks, en blijf de betrouwbare partner die zij kennen.

Jouw klanten verdienen toch het allerbeste?!