Webinars

De webinars van Meet Robin gaan dieper in op verschillende thema’s, zoals yield & revenue, forecasting, prijsbeleid, automatisering, operational excellence en nog veel meer. Houdt de agenda in de gaten en schrijf je in voor de nieuwe planning.

Aankomende webinarS

Meet Robin – introductie webinar

11 April 2024 • 15:00 – 16:00 uur

Meld je aan voor het eerste webinar van Onemeeting over Meet Robin. Leer hoe realtime online boeken de meeting branche voorgoed verandert en krijg concrete handvatten om je daarop voor te bereiden. We laten Onemeeting System live zien en beantwoorden vragen van onze kijkers.

Nauwkeurig Forecasten

30 Mei 2024 • 15:00 – 16:00 uur

Meld je aan voor het webinar van Onemeeting over forecasten. We starten met een korte introductie over het belang van een nauwkeurige forecast en welke indicatoren je hiervoor gebruikt. Vervolgens zoomen we in op hoe je betrouwbare data opbouwt en hoe de voorbeeldrapportages uit Onemeeting System je hierbij helpen.

Het laatste nieuws in je mailbox?

Wil je op de hoogte blijven van de meest interessante, informatieve en inspirerende rapporten en onderzoeken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de meest waardevolle tips in je mailbox.

Blijf op de hoogte van trends & ontwikkelingen!