Veelgestelde vragen

Lees hier alle veelgestelde vragen over en rondom Meet Robin.

FAQ

Meet Robin biedt met Onemeeting System het meest geavanceerde property management systeem voor meetings & events. Met de realtime online bookingtool, dynamic pricing en automatisering, is het dé rechterhand om jouw meeting ruimtes te verkopen. Zowel online als offline tegen de beste prijs. Kennismaken? Meet Robin!

Meet Robin is de perfecte rechterhand voor iedereen die hun meeting ruimtes efficiënt wil verkopen. Dat kunnen meeting centers zijn, maar juist ook vastgoedeigenaren & -beheerders, facilitair dienstverleners en cateraars zijn vaak onze partners. Heb jij een meeting ruimte en wil je die makkelijk voor de beste prijs verkopen? Meet Robin!

Iedere exploitatie is anders, zo ook de investering. Meet Robin is er al vanaf enkele honderden euro’s per maand. Met dit rekenmodel bereken je jouw omzetpotentie. Wens je een offerte te ontvangen? Plan dan een online demo in zodat we die op basis van jouw wensen kunnen opstellen.

Ieder Connected partnership werkt op commissie-basis. Kortom: zonder omzet geen marge. Onze Meeting Experts zijn er daarom bij gebaat jou te helpen de hoogste conversie te behalen en zo veel mogelijk omzet te realiseren. Kortom, wij verdienen pas als jij ook goed verdient.

Jouw huidige reserveringssysteem kun je opzeggen. Met Meet Robin ga je gebruik maken van ons geavanceerde Property Management Systeem (PMS): Onemeeting System. Alle data en boekingen uit jouw huidige PMS worden overgezet en herbevestigd. Dat is een éénmalige overgang en garandeert dat alle zaken juist geconfigureerd zijn alvorens Onemeeting System leidend wordt. We plannen hiervoor altijd een implementatieperiode met ons implementatieteam.

Dat bepaal je zelf. Je werkt met Onemeeting System (PMS) en brengt alle reserveringen daarin onder, dat staat vast. Maar de prijzen, voorwaarden en andere variabelen bepaal je zelf. De facturatie en het debiteurbeheer wordt door ons uitgevoerd. Alle andere services zijn schaalbaar en op maat; zo kun je zelf afwegen hoeveel invloed je wilt houden.

Connected partnerships sluiten wij voor minimaal één jaar, maar bij voorkeur voor drie jaar of langer. Dan weten klanten je namelijk steeds beter te vinden. Je kunt de omzetpotentie voor jouw locatie voor meerdere periodes berekenen met onze prijzentool.

Alle klantdata wordt opgeslagen in een speciaal ingerichte ‘tenant’ (eigen omgeving) van de database van Onemeeting System. Om de veiligheid van jouw data te borgen, zijn wij ISO27001 gecertificeerd. Zo kunnen alleen de gebruikers met de vereiste rechten en training bij jouw data. Dat kan bijvoorbeeld jouw dedicated accountmanager zijn of een Meeting Expert om een reservering te maken. Uiteraard kun je ook zelf te allen tijde middels management rapportages en jouw persoonlijke login toegang krijgen om jouw data in te zien en te exporteren.