The Green Meeting Center

Het groenste meeting concept van Nederland, gelegen in hartje Arnhem aan het centraal station, direct verbonden met de huurders van het WTC. Met 14 flexibele meeting zalen die operationeel wordt gerund door een klein en hecht team, is externe expertise en support erg welkom.

Logo The Green Arnhem
  • Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem
  • Onderdeel van het WTC in Arnhem, naast het treinstation

  • ESG-proof groen concept met 14 meeting rooms

  • Managementcontract voor zelfstandige exploitatie

  • 67% omzetgroei (2023 vs. 2019)

“Het is prettig om een partner te hebben die in sales, marketing & reserveringen kan meedenken en ontzorgen.”

De veelzijdigheid in ondersteuning van Onemeeting’s diverse services, geeft ons op locatie tijd en ruimte om ons te focussen op andere aspecten. Zoals gastbeleving, duurzaamheid en onze dagelijkse exploitatie.”

Marleen Donkers, directeur The Green Meeting Center Arnhem

onze uitdaging

Gezien de omvang van onze vergaderlocatie, focussen wij ons vooral op de operatie en is het voor de productiviteit maar ook voor het financiële plaatje niet haalbaar om een groot MT team aan te stellen. Hierdoor hebben we uitdagingen in de uitvoer van diverse commerciële en support taken. Denk daarbij aan personeelsadministratie, facturatie, debiteurenbeheer, sales, marketing en reserveringen. Het is prettig om een partner te hebben die in deze taken kan meedenken en ontzorgen.

De procesbegeleiding

Vanuit Onemeeting.com worden diverse services aangeboden om ons te ontzien in onze dagelijkse taken waardoor wij ons kunnen focussen op de dagelijkse (operationele) gang van zaken. Het is erg prettig dat Onemeeting Services ons richtlijnen en updates geeft op het gebied van diverse ontwikkelingen in de branche zoals veranderende CAO richtlijnen, SUP wetregelgeving en andere meeting & event trends.

Daarnaast helpt de afdeling van de Meeting Experts ons met reserveringen, veelal de meer gestandaardiseerde reserveringen waardoor wij op locatie ons kunnen richten op de meer op maat gemaakte aanvragen van boekers. Het vastleggen van deze klanten met bijpassende prijsafspraken wordt opgepakt door de Sales afdeling waardoor je niet zelf in onderhandeling hoeft te gaan met elke individuele klant.

Daarnaast biedt het Onemeeting boekingssysteem een totaalplaatje waarin je zowel reserveringen kan maken maar ook je data kan opslaan. Je kunt hier voorkeuren voor de gasten in borgen maar ook afspraken in registeren en facturen uit halen.

Dit systeem is in eigen beheer waardoor er, op verzoek via Meeting Systems, aanpassingen gedaan kunnen worden zodat het voor onze locatie nog beter aansluit.

De Samenwerking

Mocht je als vergader locatie zelf niet alle expertise in huis hebben, is het handig om samen te werken met een partner, zoals Onemeeting, die dit wel heeft. Naast de verschillende expertises die ze in huis hebben ter support bieden ze ook een reserveringen & crm systeem in-één, waarin je alle data op een veilige manier kan borgen. Dit schakelt makkelijk omdat je zo alle informatie op een plek hebt en ook weet waar je terecht kan als er vragen zijn.

Kevin van Grondelle

Ik heb maar één missie: het rendabel maken van jouw meeting rooms

“Als ik ergens allergisch voor ben, is het ‘kan niet’. Het is absurd dat je niet online een meeting room kunt boeken. Locaties moeten zo hard werken voor boekingen, terwijl we tickets, hotelkamers, etc. al jaren online boeken. In de afgelopen jaren heb ik honderden locaties geholpen om hun marge te verhogen, variërend van nieuwbouwprojecten, tot multi-tenant vastgoed objecten, theaters, congreslocaties, opleidingscentra en meeting centers. Het is de hoogste tijd voor verandering, voor verbetering!”

Kevin van Grondelle, Executive Director