Planetarium Meeting Center

Een professioneel meeting center met 14 meeting- & congreszalen aan de rand van Amsterdam. Gelegen middenin het groen met uitstekende bereikbaarheid met auto én OV, biedt het vele bedrijven een uitstekende uitvalsbasis.

Logo Planetarium Amsterdam
  • Kromwijkdreef 11, 1108 JA Amsterdam
  • Zelfstandige locatie met metrostation aan het Gaasperpark

  • Vitaliteitsconcept met 14 meeting rooms

  • Managementcontract voor zelfstandige exploitatie

  • 2% omzetgroei (2023 vs. 2022)

“Planetarium Meeting Center zou Onemeeting.com aanraden aan anderen, omdat ze betrouwbaar, professioneel en zeer bekwaam zijn in wat ze doen.”

Onemeeting.com heeft een uitgebreid netwerk, zorgt voor flexibele oplossingen en deelt haar netwerk. Daarom is het van wederzijdse kant een fijne samenwerking die zorgt voor een win-win situatie. ”

Marcha Workel, directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam

onze uitdaging

Onemeeting heeft Planetarium Meeting Center op verschillende manieren ondersteund. Er is ondersteuning gegeven bij het stroomlijnen van het boekingsproces en het bieden van uitstekende klantenservice. Dit heeft geleid tot een grotere exposure en meer aanvragen. Met de hulp van het Onemeeting platform hebben we creatieve oplossingen gevonden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Daarnaast heeft het team van Onemeeting ons ondersteund bij het optimaliseren van de dienstverlening. Dankzij de samenwerking met Onemeeting hebben we de algehele ervaring voor onze klanten kunnen verbeteren. We zijn erg blij met de resultaten en kijken ernaar uit samen nog meer succesvolle evenementen te organiseren.

De procesbegeleiding

Onemeeting biedt Planetarium Meeting Center uitgebreide begeleiding en ondersteuning, wat ons enorm heeft geholpen. Ze hebben een team van ervaren professionals die ons van begin tot eind begeleiden bij evenementen. Ten eerste helpt Onemeeting ons bij het vinden van de perfectie locatie voor onze klanten. Ze hebben een breed netwerk van locaties en kunnen ons helpen bij het selecteren van de juiste plek die past bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Daarnaast bieden ze ons ondersteuning bij het boekingsproces. Ze hebben een gebruiksvriendlijk boekingssyteem waarmee we snel en eenvoudig evenementen kunnen plannen en beheren. Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Wat echt helpt, is dat Onemeeting een persoonlijke benadering heeft. Ze luisteren naar onze wensen en behoeften en passen hun diensten daarop aan. Ze denken met ons mee en zorgen ervoor dat we de beste mogelijke ervaring kunnen bieden aan onze klanten. Kortom, de begeleiding en ondersteuning van Onemeeting hebben ons geholpen om succesvolle evenementen te organiseren. Hun expertise, vriendelijke service en persoonlijke benadering maken echt het verschil.

Expertise Onemeeting.com

In Onemeeting wordt de expertise op verschillende gebieden zeer gewaardeerd. Eén aspect dat bijzonder gewaardeerd wordt, is hun kennis en ervaring op het gebied van evenementenplanning en -organisatie. Ze hebben een diepgaand inzicht in de verschillende aspecten die komen kijken bij het succesvol organiseren van evenementen. Daarnaast wordt ook hun expertise op het gebied van locatieadvies en -selectie hoog gewaardeerd. Ze hebben een uitgebreid netwerk van locaties en kunnen ons helpen bij het vinden van de perfecte locatie die past bij onze specifieke behoeften en wensen.. Ze luisteren naar onze wensen en zorgen ervoor dat ze op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij onze specifieke eisen. Kortom, de expertise van Onemeeting wordt op verschillende gebieden zeer gewaardeerd. Ze hebben een diepgaand inzicht in evenementenplanning, locatieadvies en kunnen zich aanpassen aan de behoeften van hun klanten. Dit maakt hen een waardevolle partner bij het organiseren van evenementen.

De samenwerking

Planetarium Meeting Center ervaart de samenwerking met Onemeeting.com als ontzettend positief! Het professionele platform is responsief en zeer meegaand, waarbij er altijd wordt gekeken wat anders kan en het team van meeting experts altijd klaarstaan om te helpen en te adviseren. De expertise op vakgebied van evenementenplanning en -organisatie is indrukwekkend en heeft bijgedragen aan het succes van onze evenementen. Bovendien zijn de meeting experts flexibel om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Planetarium Meeting Center zou Onemeeting.com aanraden aan anderen, omdat ze betrouwbaar, professioneel en zeer bekwaam zijn in wat ze doen. Het is een genot om met deze samenwerking aan te gaan.

Kevin van Grondelle

Ik heb maar één missie: het rendabel maken van jouw meeting rooms

“Als ik ergens allergisch voor ben, is het ‘kan niet’. Het is absurd dat je niet online een meeting room kunt boeken. Locaties moeten zo hard werken voor boekingen, terwijl we tickets, hotelkamers, etc. al jaren online boeken. In de afgelopen jaren heb ik honderden locaties geholpen om hun marge te verhogen, variërend van nieuwbouwprojecten, tot multi-tenant vastgoed objecten, theaters, congreslocaties, opleidingscentra en meeting centers. Het is de hoogste tijd voor verandering, voor verbetering!”

Kevin van Grondelle, CCO