Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Professioneel congres & meeting center met 25 zalen en een eigen studio voor groepen tot 350 personen: STUDIO33. Al veertig jaar een begrip in de branche door continue innovatie en zeer hoge kwaliteit.

Eenhoorn congres in STUDIO33
Eenhoorn lobby koffiecorner
Logo Eenhoorn Amersfoort
  • Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
  • Congres & meeting center, tegenover het treinstation

  • High-quality meeting concept met 25 meeting rooms

  • Managementcontract voor zelfstandige exploitatie

  • 45% omzetgroei (2023 vs. 2022)

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort kiest voor Onemeeting.com vanwege hun uitgebreide netwerk van locaties en hun gebruiksvriendelijke platform dat ons in staat stelt om eenvoudig en efficiënt vergaderingen en evenementen te organiseren voor onze klanten.

De naadloze integratie met ons eigen boekingssysteem maakt het beheren van reserveringen moeiteloos en helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren.”

Maarten Geurtse, directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

onze uitdaging

Voorheen werden we geconfronteerd met de uitdaging van het vinden van geschikte locaties voor onze klanten buiten ons eigen aanbod. Onemeeting.com heeft deze uitdaging opgelost door ons toegang te geven tot een uitgebreid netwerk van locaties, waardoor we onze klanten een bredere selectie kunnen bieden en tegelijkertijd onze eigen capaciteit optimaal kunnen benutten. Dat is een win-win.

De procesbegeleiding

Onemeeting.com heeft ons niet alleen voorzien van een gebruiksvriendelijk boekingsplatform, maar ze hebben ook continu ondersteuning geboden bij het optimaliseren van ons gebruik van hun systeem. Hun team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden, waardoor onze samenwerking vlot verloopt.

Als meeting- & congrescenter werken we met grote volumes. Het is daarom essentieel om altijd alle informatie tot onze beschikking te hebben. Daar helpt Onemeeting ons enorm goed bij, zowel d.m.v. hun uitgebreide property management systeem als hun jarenlange ervaring en expertise in de meeting branche. Ze weten als geen ander hoe we net die extra stap kunnen zetten om verder te optimaliseren.

Expertise Onemeeting.com

De expertise van Onemeeting.com op het gebied van locatiebeheer en evenementenplanning heeft ons geholpen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Door hun inzichten en advies hebben we onze operationele processen kunnen stroomlijnen en onze klanten een nog betere ervaring kunnen bieden.

De samenwerking

Onemeeting.com is voor ons meer dan alleen een leverancier; ze zijn een waardevolle partner geworden in ons streven naar uitmuntendheid in evenementenplanning. Hun betrokkenheid, expertise en toewijding hebben bijgedragen aan het succes van onze organisatie, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking verder uit te bouwen en te versterken.

Kevin van Grondelle

Ik heb maar één missie: het rendabel maken van jouw meeting rooms

“Als ik ergens allergisch voor ben, is het ‘kan niet’. Het is absurd dat je niet online een meeting room kunt boeken. Locaties moeten zo hard werken voor boekingen, terwijl we tickets, hotelkamers, etc. al jaren online boeken. In de afgelopen jaren heb ik honderden locaties geholpen om hun marge te verhogen, variërend van nieuwbouwprojecten, tot multi-tenant vastgoed objecten, theaters, congreslocaties, opleidingscentra en meeting centers. Het is de hoogste tijd voor verandering, voor verbetering!”

Kevin van Grondelle, CCO